Fienden ibland oss

År: 2002 Var: Arr: Camilla Mörn, Joachim Forsberg, Martin Zetterman Kampanj: Thule Genre: Fantasy
Om lajvet

De margholiska motståndskämparna samlas till ett rådslag efter att ha mottagit budet om att deras ledare Drakfågel, som tillfångatagits av de Furstliga, är död. Hennes efterträdare, Arna Lagkvinna, skulle ta över organisationen och man måste ta ställning till ett flertal problem. Kontakterna och samarbetet med alliansen mot Fursten måste förbättras utan att Drakfåglarna blev redskap för andra rikens intressen. Man hade skäl att misstänka minst en förrädare i de egna leden - den förra Drakfågel föll tydligen i de Furstligas händer genom förräderi - och denne eller dessa måste avslöjas. Och kanske är fienden en på spåren...

Rådslaget gästades också av ett sändebud för Alliansen, fru Alva Ansdotter Kärve från Gedanien, som fick ett styvt arbete med att övertyga de mer motsträviga Drakfåglarna med Enar Svartskägg, Arnas närmaste man, i spetsen, om att samarbete mellan alla Furstens fiender var nödvändigt. Efter segslitna diskussioner nåddes en början till överenskommelse, men lägret fick brådstörtat överges då en Furstlig patrull närmade sig. Drakfåglarna flydde genom skogen och undkom (till största delen) med knapp nöd förföljarna. Olyckligtvis kom förrädaren undan och kunde förena sig med de Furstliga.

Antal deltagare: 26 deltagare (varav 8 i den Furstliga B-styrkan), 9 kvinnor och 17 män, i åldrarna 12-67 år. Genomsnittsåldern låg på 26 år.

Utskick & Efemera

Vi har inga utskick eller efemera för detta lajv.

Foton

Vi har inga bilder från detta lajv. Har du? Hör av dig!

Dokument

Vi har inga dokument som berör detta lajv.

Video

Vi har ingen video från detta lajv. Har du? Hör av dig!

Användare som deltogKommentarer