Call of Cthulhu - Live (UppCon 1992)

År: 1992 Var: Uppsala Arr: Anders Nordström, Morgonstjärna Kampanj: Genre: Skräck
Om lajvet

Morgonstiärnan, Sveriges kontaktnät för levande rollspel, arrangerar ett levande rollspelsäventyr i Cthulhu-miljö som sträcker sig över hela UppCon och som även kommer att spelas utanför konventslokalerna. Tanken är att LRP-spelarna skall kunna spela andra turneringar och arrangemang parallellt utan att det krockar. Äventyret utspelar sig i Uppsala 1992, och kommer till största delen att gå ut på att samla in och bearbeta ledtrådar. En del våldsamheter och tentakler kan dock förekomma. Reglerna, som kommer att vara extremt enkla och lättlärda, förklaras på plats.

Utrustning som kan vara bra att ha är t.ex. ficklampor, vapen (knallpulverpistoler, teaterdolkar), förstoringsglas, mörka överrockar, paraplyer (vi hoppas på regn hela tiden), gamla tickande fickur etc. Det viktigaste är dock att alla deltagare är beredda att rollspela till sitt yttersta.

Det här blir ett äventyr totalt utan humor, för har man en gång gläntat på dörren till de uråldrigas hemligheter, så stannar skrattet i halsen, och fasan blir ens ständiga följeslagare. Uppsala döljer mer än man tror...

Morgonstjärnan kommer dessutom att visa upp sig och sina medlemmars verksamhet. Vi kommer även att hålla någon form av paneldebatt om olika sätt att spela levande rollspel, och olika sätt att utforma reglema. Mer information kommer upp på konventet.

Spelades på UppCon '92

Utskick & Efemera

Vi har inga utskick eller efemera för detta lajv.

Foton

Vi har inga bilder från detta lajv. Har du? Hör av dig!

Dokument

Vi har inga dokument som berör detta lajv.

Video

Vi har ingen video från detta lajv. Har du? Hör av dig!

Användare som deltog
Kommentarer