Brännpunkt Noll

År: 2000 Var: Malmö Arr: Wilhelm Björkman, Inversus Kampanj: Genre: Scifi, Nutid
Om lajvet

Buddha satt vid chatten när Jesus kom instormande och gastade:
-Fan, jag litar inte på Einstein, han är smartare än han verkar.
-Ja, jag talade just med Columbus på chatten, han sa att Einstein inte alls hade kondensatorn och att bytet var en fälla. Han hade tydligen redan sålt den till Lincoln, men vi kunde få ett foto på honom ifall vi fixade ett vapen till dem.
-Bra, om man inte vet hur de ser ut är det är helt omöjligt att hitta någon bland alla förbaskade rollspelare.

Sherlock Holmes kliade sig i huvudet och svor tyst. Det sista han ville var att bli kvar här på Sydcon 9. De måste tillbaka till varje pris. Blev de tvugna att lämna kvar töntarna från Sydcon 10 så blev han väl av med jobbet även om han...
BOOM - en dov smäll hördes runt korridorskröken och Holmes fumlade efter revolvern. Om det var mannen i rocken så hade han ingen chans; det var bättre att fly. 40K-rummet verkade bra; gott om folk. Var kom mannen i rocken ifrån? När han hade skjutit honom kunde han svurit på att det glänste metalliskt från såret. Klentroget kom han att tänka på ett par filmer som gjordes i slutet av 1900-talet. Vad hette de? Terminator?

Brännpunkt Noll är ett nutids/framtidslajv som har Sydcon 9 som skådeplats. Inga krångliga regler, fantiserade lokaler eller tramsiga tecken. Intriger, rollspel och spänning står på menyn. Fällor, byten, hot, allianser, löften, rygghuggande och många överraskningar utlovas. Bestäm möten via nätverk, sprid felinformation på chatforumet, barrikadera er i cafeterian och fly undan den stingsliga Sydconledningen. Ingen går säker, inte ens icke-deltagare. Förskrivna karaktärer, rekvisita, pyroteknik och huvud-, grupp- och individuella intriger säkrar ett lajv du sent kommer att glömma.

Spelades på SydCon 9

Utskick & Efemera

Vi har inga utskick eller efemera för detta lajv.

Foton

Vi har inga bilder från detta lajv. Har du? Hör av dig!

Dokument

Vi har inga dokument som berör detta lajv.

Video

Vi har ingen video från detta lajv. Har du? Hör av dig!

Användare som deltogKommentarer