Förändringens Tid

År: 1999 Var: Stockholm Arr: Ulf Staflund Kampanj: Genre: Nutid, Experimentellt
Om lajvet

"Förändringens Tid är lek och teater, där det hör hemma, i samhället, mitt i livet. Sommaren 1999 blir hela Stockholm skådeplats för spelet om framtiden. Nu börjar förberedelserna. Hakar du på? Tåget går bara en gång vart tusende år."

Arrangörernas ambitioner var högt ställda. Tio ungdomsgäng skulle gestaltas, mitt bland stockholmarna, en vecka under sommaren -99. Alla hade de hittat pusselbitar till Förändringen, konspirationen, Den Nya Världsordningen, sanningen!

Det blev inte riktigt som det var tänkt, och bara några dagar innan lajvet meddelar arr att lajvet inte kommer bli av. De deltagare som i ca nio månader har förberett sig, skapat subkulturer, sytt kläder, filat på roller, minilajvat och rollspelat inför Förändringens Tid, går inte med på arrangörens besked och genomför lajvet ändå.
Två ungdomsgäng gestaltas; Samlarna - naiva, barnsliga, färgglada sakletare, och Utopisterna - paranoida konspirationsivrare i trenchcoats. Basen är en källarloppis i Gamla Stan, och även utan arrangörer blir det ett händelserikt lajv, då Staden själv bjuder på oanade överraskningar!

Utskick & Efemera

Vi har inga utskick eller efemera för detta lajv.

Foton

Vi har inga bilder från detta lajv. Har du? Hör av dig!

Dokument

Vi har inga dokument som berör detta lajv.

Video

Vi har ingen video från detta lajv. Har du? Hör av dig!

Användare som deltogKommentarer