Värdshuset Avkroken

År: 2000 Var: Gävle Arr: Wyrd Kampanj: Karils rike Genre: Fantasy, Myslajv
Om lajvet

Inte långt från Glömda byn och därmed inte långt från den plats där urgudakulten utövas i Älgklippans härad ligger ett värdshus. Värdshuset har inte funnits där så länge, då det tidigare inte varit mycket folk i rörelse på den vägen. Med det nya intresset för urgudakulten och dessutom den stora tillströmningen av Ba-Ramitrogna i trakterna har det börjat röra sig på vägarna, och en driftig kvinna har tagit över en stuga bredvid vägen där hon nu driver värdshuset Avkroken.

Värdshuset brukar besökas av resande och eftersom det inte finns något annat värdshus över huvud taget inom två timmars promenad besöks det i viss mån även av befolkningen i trakten. Det händer också att folk stämmer möte på detta värdshus, då det ligger långt från större byar och skvaller.

Ett så avsides beläget värdshus har inte gjort sig ett namn genom att servera delikatesser, men maten där sägs vara både god och rejäl. Man äter sig mätt på enkel mat och dricker sig otörstig på enkel dryck. Sällskapet brukar dessutom vara intressant, då representanter för både Ba-Rami och urgudarnas kult ofta finns bland gästerna.


Vill du besöka värdshuset Avkroken i Älgklippan en kväll? Anmälan och annan info hittar du på vår hemsida eller direkt via denna länk:

http://www.altcom.se/wyrd/lajven/vardshus.htm

Utskick & Efemera

Vi har inga utskick eller efemera för detta lajv.

Foton

Vi har inga bilder från detta lajv. Har du? Hör av dig!

Dokument

Vi har inga dokument som berör detta lajv.

Video

Vi har ingen video från detta lajv. Har du? Hör av dig!

Användare som deltogKommentarer