Sanctuarium

År: 2004 Var: Backträsk, Piteå Arr: Arrangörsgruppen Fenix Kampanj: Genre: Fantasy
Om lajvet

I Asyl, tjuvstaden även kallad, har allehanda löst pack under decennier haft en fristad. Även efter ankomsten av kungens bror, prins Kasaikitis, har stadens dekadens inte mer än tillfälligt hejdats, och ”Labyrinten” har fortsatt vara ett kvarter dit inte ens det hårdföra gardet av Helveteshundar vågat sig in.
Därför blev chocken desto större när skuggan kom, och prinsens styrkor plötsligt fick mod och kraft att påbörja upprensningen av hela staden. Kraften och brutaliteten bakom attacken lamslog hela staden, och folk flydde i panik. Tiggargillet råkade värst ut, och barnlik staplades i högar där gömställen uppdagats. Tjuvgillets ledare Jubal flyttade själv utanför staden, och för en tid såg det ut som att det värsta lagt sig.
Så en varm sommarmorgon gick även detta gömställe till historien, och med det flera av Asyls mest kända ansikten. Så kom det sig att Asyls horor, tjuvar, lönnmördare, S’Dansos och tiggare plötsligt skingrades för vinden. Man sökte gömställen där man kunde finna det. En ljusskygg krog, utanför stadens gränser, fick plötsligt ta emot ett klientel av oanad kvantitet, och här känner man en viss trygghet. Ingen litar dock på någon, inte ens i detta sanctuarium.


Webplats.

Utskick & Efemera

Vi har inga utskick eller efemera för detta lajv.

Foton

Vi har inga bilder från detta lajv. Har du? Hör av dig!

Dokument

Vi har inga dokument som berör detta lajv.

Video

Vi har ingen video från detta lajv. Har du? Hör av dig!

Användare som deltogKommentarer