Midnattsmöte - Ett vampyrlajv i medeltidsmiljö

År: 2000 Var: Linköping Arr: Jonas Bolander Kampanj: Genre: Historiskt, Vampyr
Om lajvet

- "Herre, ett brådskande meddelande från Hertig Hugh."
Långsamt flyttar du din blick från det månbelysta landskapet nedanför ditt slott till den knäböjande väpnaren. För ett ögonblick kan du höra blodet pulsera genom hans kropp och din hunger rycker i sina bojor, men bra tjänare är svåra att finna så du lägger band på dig själv och tar istället brevet från hans hand. Ett andreaskors pryder det röda sigillet, men du bryter och läser utan tvekan.

Fundersamt drar du ett finger längs kanten. Så stora planer trots att han bara är dödlig. Men han har rätt, om man skall bryta ut Hertigdömet från Frankrike så är tiden inne. Och du har fått villkor dikterade av Maladroit tillräckligt länge nu. Det är dags att kontakta de övriga av Släktet i Burgund och begära ett möte. De kommer att tveka, men det finns inget annat sätt. Alltför mycket står på spel nu.

Året är 1250 Anno Domini, och medan Tyskromerska Riket skakas av ett politiskt motiverat korståg, startar en mindre uppenbar maktkamp i det närbelägna Burgund. De lokala Vampyrerna och Hertigen av Burgund planerar att försöka bryta sig ur kungariket Frankrike. Men vem kan man lita på? Ett möte genomförs där både de dödligas och de odödas öde kommer att avgöras.

Lajvet kommer att kräva medeltida kläder, även om de inte behöver passa exakt in i tidsperioden. Meddela mig i förväg vilken typ av roll du kan få ihop kläder till. Karaktärer skickas ut i förväg. White Wolfs MET-regler "The Long Night" kommer att användas, även om mindre förändringar kan ske. Dessa kommer i så fall att meddelas innan Lajvet.

Spelades på LinCon 2000

Utskick & Efemera

Vi har inga utskick eller efemera för detta lajv.

Foton

Vi har inga bilder från detta lajv. Har du? Hör av dig!

Dokument

Vi har inga dokument som berör detta lajv.

Video

Vi har ingen video från detta lajv. Har du? Hör av dig!

Användare som deltogKommentarer