Dreamcity

År: 1998 Var: Örnsköldsvik Arr: Anders Nilsson Kampanj: Genre: Scifi
Om lajvet

Dreamcity, den underbaraste plats på jorden. Styren av en regering och en domstol vilka tillsätts av de 7 största företagen. Bofors-MoDo Arms&Paper, Astra-Marabou - tillverkare av livsmedel och antidepressiva läkemedel, Ordningsmakten Ab Hägglunds Cybernetiks Inc, IBM-Fuji - Your guide on the Net, N.A.S.A SpaceTech, Bei-Jing Industries.

Lagen upprätthålls av licensierade företag så som Ordningsmakten AB. DreamCitys lagar är stränga men rättvisa. Detta tillsammans med en hög levnadsstandard och låg arbetslöshet bidrar till DreamCitys ställning som jordens främsta semesterparadis.

Har ni problem med droglagstiftning i Er hemstad? Funderar Ni över om er livsförsäkring gäller för självmord? DreamCity har lösningen på era problem. . .

Som Turist i DreamCity har Du stora möjligheter till nöjen och rekreation. Bl a kan du besöka "Paradisbadet" vår unika noll-G badanläggning, och för de mindre finns Bl a My Little Pony parken mitt i staden. För de kulturintresserade finns i DreamCity denna kontinents största Plug-In VR bibliotek. Och om Du, som så många andra, vill sluta livet med ett skratt har vi öppnat "SjälvmordsParken" där Ditt frånfälle har chans att sändas direkt på Nätet. DreamCity erbjuder även ett fullständigt utbud av sexuella tjänster och legaliserade innedroger samt en mångfald utav övriga erkreationsanläggningar.

Genom att anlita Concord Armed Airways garanteras du en säker resa till DreamCity.
Sök upp vårt kontor på Nätet i sektor 0662-DREAM och beställ Din drömsemester nu!

DreamCity är ett framtids Live som utspelar sig i ett megakomplex efter katastrofen. Handlingen kommer att bedrivas på de nedre sönderfallna nivåerna. DreamCity är precis som en framtidsstad ska se ut. Fulla av företagsmän, arbetare, zonvandrare, mutanter, gatugäng, cyborgs och allmänt patrask.

Vidare information fås i form av ett kompendium i samband med att ni anmäler er. Det kommer att finnas plats för de flesta som, vill spela, men det finns bara ett begränsat antal nyckelroller vilka kräver föranmälningar. Dessa är
Yakuzan - 10 personer
Replikanter - 6 personer
Företagsmän - 10 personer
Maffian - 6 personer
Ryssar - 5 personer

Spelades på MittCon

Utskick & Efemera

Vi har inga utskick eller efemera för detta lajv.

Foton

Vi har inga bilder från detta lajv. Har du? Hör av dig!

Dokument

Vi har inga dokument som berör detta lajv.

Video

Vi har ingen video från detta lajv. Har du? Hör av dig!

Användare som deltogKommentarer