Club Chaos Calling

År: 2003 Var: Luleå Arr: Mats Bergström, Jönköpings spelkrets Kampanj: Genre: Vampyr
Om lajvet

"Välkommen till Club Chaos! Låt oss ge er en upplevelse, eller två om turen är med oss denna natt. Men stig in och insup atmosfären! Känner ni er måhända på hugget ikväll, min herre?
Ett litet kärleksbett åt damen i fråga, kanske? "

Club Chaos är en nattklubb belägen i utkanten av en mindre amerikansk stad vid namn New Hart. Själva staden är kontrollerad av Camarillan men Sabbaten har på senare tid fått upp ögonen för denna rik Engholm lilla stad, mycket på grund av dess strategiska möjligheter. New Hart är en viktig punkt i Camarillans yttre försvar mot Sabbaten men tidens tand och försumligheter har gjort att just New Hart har blivit i en känslig länk i försvarskedjan. Som vi alla vet så är kedjan aldrig starkare än sin svagaste länk. Detta har inte bara stadens prins, en gangrel vid namn Alex, insett utan även sabbatledaren för en närliggande stad, Westport. Ledaren för Westport är en ökänd Lasombra ofta kallad Wildy, ett namn som är särledes passande om man känner till hennes lynne.

Allt efter som tiden gått har Alex spenderat mer och mer tid på Club Chaos tillsammans med sin trognaste ghoul, John. Detta har lett till att stora delar av alla vampyrerna i staden sökt sig dit för att blidka sin prins och vinna hans gunst. Sabbaten har som sagt fått nys om denna lucka i Camarillans försvar och har säkerligen i detta nu skickat ut spejare för att se hur marken ligger. Staden New Hart har även fått storfrämmat i form av en prins från Europa. Denne lär enligt officiella källor inom vampyrvärlden vara där för att knyta band med sin klanbroder, Alex, något som ses på med noggranna blickar från resten av klanen, för att inte tala om de andra klanerna och eventuella aspiranter till titeln som prins i New Hart.

En annan stor händelse i staden är mordet på ett ungt flickebarn, blott tre år gammalt. Polisen har ännu inte funnit några spår efter förövarna och stadens invånare är som chockade åskådare när media matar dom med den ena absurditeten efter den andra. "Bitmärken vid nacke och handled" och ''Flickebarn såg skuggor dagarna innan hon mördades". Samtidigt har diverse kritteckningar på mörka figurer i konstiga kläder, sedda ur en treårings ögon, tryckts upp i extrabilagor. Samtliga påstås vara tecknade av flickan. Blott ett fåtal vet sanningen om vad som hänt barnet och varför, men ryktena går som löpeldar genom staden.

Hur ska det gå?

Spelades på NordKon

Utskick & Efemera

Vi har inga utskick eller efemera för detta lajv.

Foton

Vi har inga bilder från detta lajv. Har du? Hör av dig!

Dokument

Vi har inga dokument som berör detta lajv.

Video

Vi har ingen video från detta lajv. Har du? Hör av dig!

Användare som deltogKommentarer